Inox Center organizeaza Ziua Portilor Deschise

In data de 7 martie, Inox Center organizeaza Ziua Portilor Deschise. In cadrul evenimentului, primul de acest fel organizat de companie, va avea loc si un seminar specializat al carui scop principal este acela de a se gasi impreuna cu fermierii solutiile la cele mai frecvente probleme precum lipsa fortei de munca sau monitorizarea si, implicit mentinerea bunastarii animalelor prin sisteme performante de monitorizare.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 05 Martie 2019

„Scopul acestui eveniment Ziua Portilor Deschise la Inox Center a luat nastere odata cu lipsa acuta a fortei de munca din fermele noastre, ne dorim sa implementam sisteme simple care sa vina in sprijinul fermierilor, practic vrem sa optimizam munca acestora cu personalul utilizand echipamente profesionale de ultima generatie. Motiv pentru care am invitat la acest seminar specialisti din Israel care ne vor impartasi experientele lor cu sisteme noi implementate cu succes in multe ferme. Sisteme de ventilatie pentru fermele de vaci de lapte si carne, solutii de managemet in fermele de vaci oi si capre, sisteme de monitorizare a starii de sanatate, managementul dejectiilor si a compostului, sunt o parte dintre subiectele pe care ne-am propus sa le dezbatem impreuna la acest prim seminar. Cu aceasta ocazie, ne-am propus si sa celebram intr-un cadru natural si prietenos alaturi de clientii nostri mutarea intr-o casa noua situata pe Soseaua de Centura Magurele, strada Sulfinei 86”, a  declarat CEO-ul Inox Center, Monica Zeama.

inox_1

Cu o experienta de peste 10 ani, compania Inox Center comercializeaza produse, instaleaza, intretine si asigura calitatea functionala a sistemelor de muls avansate. Potrivit reprezentantilor companiei, produsele sunt conforme cu normele europene, fiind proiectate in scopul utilizarii industriale si fabricate prin tehnologia de taiere si modelare cu ajutorul laserului cu elemente active.