IPSO Agricultura, afacerea de 16 milioane de euro profit net anual

Compania IPSO Agricultura, parte a grupului francez Monnoyeur, a incheiat anul 2017 cu un profit net de peste 16 milioane de euro, cu 5 milioane de euro mai mare decat in 2016.

Scris de Ramona Dascalu, Marti, 12 Iunie 2018

Afacerile companiei IPSO Agricultura s-au ridicat in decursul anului trecut la peste 188 milioane de euro, in crestere cu 41 milioane de euro fata de anul 2016.

Paul Popescu, Product Line Manager IPSO Agricultura, declara in urma cu doar cateva saptamani ca piata utilajelor agricole este intr-o continua crestere.

“Daca in urma cu trei ani, piata utilajelor agricole se situa la 1.700 de unitati, in acest moment aceasta inregistreaza aproximativ 3.000 de unitati, iar trendul este unul ascendant”, spunea acesta la Agriplanta, editia 2018.

Reprezentantul IPSO Agricultura  a mai declarat ca inceputul lui 2018 a fost unul promitator din punct de vedere al vanzarii de utilaje agricole, insa faptul ca in ultima perioada nu au existat ploi in anumite zone ale tarii, poate afecta numarul total al utilajelor vandute pana  la sfarsitul anului.

IPSO Agricultura este prezenta pe piata utilajelor agricole din Romania inca din 1996. Compania ofera solutii integrate producatorilor agricoli, de la piese de schimb, service in camp, pregatirea operatorilor, optimizarea si monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight si pana la solutii de finantare adaptate nevoilor acestora.