INOX CENTER, la INDAGRA FOOD 2018

INOX CENTER, unul dintre jucatorii cunoscuti ce activeaza pe segmentul de furnizare de echipamente si tehnologii destinate zootehniei participa si la editia speciala de anul acesta, INDAGRA FOOD cu produse de ultima generatie.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 26 Octombrie 2018

``O noutate in portofoliul INOX CENTER, o reprezinta sistemul de management integrat produs de ENGS – Israel. Acesta vine, in sprijinul fermierului pentru o mai buna monitorizare in timp real a mulsului, a sanatatii si bunastarii animalelor atat in adapost cat si la pasune (pentru vacile de lapte sau carne, la fel pentru oi si capre) , cu o serie de caracteristici si alerte pentru: detectarea caldurilor si precizarea momentului optim al inseminarii, timpul de hranire, adapare, avort, fatare, schiopaturi, starea de sanatate``, a explicat pentru jurnalistii AgroFood Andrei Scarlatescu, medic veterinar  si reprezentant al companiei Inox Center.

INOX CENTER completeaza portofoliul de produse necesare climatizarii adapostului cat si a salii de muls cu sistemele de: ventilatie orizontale sau verticale si sistemele de racire cu apa produse de CMP IMPIANTI – ITALIA.

Cu o experienta de peste 10 ani, INOX CENTER s-a infiintat din dorinta de a ajuta fermierul roman prin furnizarea de echipamente si tehnologii pentru zootehnie. Potrivit reprezentantilor companiei, calitatea produselor si serviciilor oferite este urmarita permanent prin sistemul de management al calitatii ISO 9001, iar echipamentele furnizate sunt conforme cu standardele si normele CE.

Echipamentele companiei se adreseaza fermieriilor mici , fermelor medii si mari de vaci, oi sau capre, centrelor de colectare lapte, fabricilor de lapte si tuturor celor care desfasoara programe proprii de investitii cat si pentru cei care dezvolta si acceseaza diverse programe europene.

Anul acesta, reprezentantii INOX CENTER ii asteapta pe toti fermierii interesati de echipamente de ultima generatie la standul 05, Pavilionul B2, din noile hale ale Romexpo.