Hospitality Culture Institute lanseaza „Romanian Hospitality Awards”

Romanian Hospitality Awards este proiectul de recunoastere si premiere a excelentei din industria HoReCa autohtona. Potrivit organizatorilor, proiectul consta in nominalizarea a 13 categorii din zona HoReCa: Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainarie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetarie, Delivery brand, Fast food, Festival, Bucatar, Antreprenor, Cea mai buna deschidere din piața in 2017, Furnizorul anului in HoReCa si se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie. In total, vor fi acordate 41 de premii.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Sambata, 28 Iulie 2018

Vor exista si doua premii speciale oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant si premiul special.

„Un sector economic al unei tari ar trebui sa functioneze ca o corporatie. Diferite expertize si experiențe reunite intr-un tot ce in final reuseste sa schimbe vietile oamenilor in mai bine si sa produca valoare adaugata. In acelasi mod, juriul Romanian Hospitality Awards reuneste experti din management, entrepreneurship, barista, barmani, bucatari, servicii si altii pentru a desemna si celebra excelenta in ospitalitate”, spune Florin Maxim, fondatorul Hospitality Culture Institute.

Jurizarea va avea loc online, in doua etape, nominalizari si votare, pe un website dedicat concursului. Membrii juriului nu au voie sa voteze locatiile la care sunt actionari, pe care le administreaza sau conduc. Criteriile care stau la baza jurizarii sunt opinia personala si experienta profesionala.

Gala de premiere va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2018.