Grupul Maspex, care detine brandul Bucovina, investeste 10,5 mil. euro intr-un nou depozit

Dupa ce anul trecut a investit peste 15 milioane de euro intr-o linie de ambalare aseptica si 5,5 milioane de euro in spatii de productie si depozitare, grupul polonez Maspex, care detine branduri precum Bucovina, Tymbark, Tedi si Salatini, urmeaza sa investeasca alte 10,5 milioane de euro intr-un depozit.

Scris de Agro Food, Joi, 14 Martie 2019

„La Vatra Dornei, avem planificate investitii de 10,5 milioane de euro pen­tru crearea unui nou spatiu de depo­zitare in vecinatatea fabricii in care se imbuteliaza apa Bucovina. Proiectul este in curs si are ca termen de finalizare primavara acestui an“, a declarat Ioana Visean, director de comunicare in cadrul Maspex Romania, citata de zf.ro.

 

Grupul Maspex, care are 1.800 de angajati,  detine si compania Rio Bucovina, care are in portofoliu apa Bucovina, unul dintre cele mai vandute branduri de pe segmentul de apa minerala naturala.

 

Maspex Romania a avut in 2017 (ultimele date disponibile) o cifra de afaceri de 409 milioane de lei (circa 90 milioane de euro), un profit net de peste 23 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finante.