Grupul City Grill redeschide Becker Brau, de 1 Mai

Veste buna pentru iubitorii de bere. Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, redeschide pe 1 Mai fosta berarie artizanala Becker Brau, aducand astfel o contributie importanta la dezvoltarea unui nou pol gastronomic in Capitala, in zona Rahova –Uranus.

Scris de Agro Food, Joi, 18 Aprilie 2019

Investitia totala s-a ridicat la peste 500.000 de euro si face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante in cladiri de prestigiu. 

 

Becker Brau este situat intr-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potential foarte mare de atragere a publicului aici –atat public bucurestean, caruia ii este familiar, dar si turisti care vor sa ia pulsul zonelor centrale cu istorie ale orasului. Cu siguranta restaurantul operat de Hanu’ Berarilor va contribui la dezvoltarea acestei zone, care isi poate recapata farmecul –declara Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

 WhatsApp Image 2019-04-18 at 10.37.46_1

Noul restaurant va functiona incepand din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane si poate gazdui pana la 500 de oaspeti, in interior si pe terasa. 

 

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romanesti, interpretate in stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clientii fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaste la Becker Brau retetele din meniul berariei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sarmalute cu mamaliga, frigarui si pastrama de berbecut, rata pe varza sau ciorba din coada de bou sunt doar cateva dintre deliciile culinare pe care oaspetii restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. Acestora li se alatura o selectie de bauturi, inclusiv berea Becker Brau si berea Ursus Tank, lansata recent in Romania. 

 Dragos Petrescu si Daniel Mischie

Fripturile si preparatele gatite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa in oras. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berarie gastronomica, adica acel loc special in care poti imbina experienta si atmosfera dintr-o berarie, cu placerea unor mancaruri savuroase dintr-un restaurant traditional romanesc. Desigur ca nu putea lipsi berea Becker Brau, produsa pentru prima data aici in 1996, dar nici concepte moderne de bere la halba, precum Ursus Tank. Adaugam atmosfera, serviciile foarte bune si buna dispozitie si avem ingredientele pentru a crea o noua destinatie pe harta orasului, spune Daniel Mischie.  

 WhatsApp Image 2019-04-18 at 10.37.45_1

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, in incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. In 1996, Becker Brau, deschisa de Christian Becker, devenea prima si singura berarie cu bere craft din Bucuresti. De la inceput, berea artizanala produsa aici a combinat reteta germana de la 1516 cu tehnica moderna obtinand astfel o bere 100% naturala, fara aditivi, nepasteurizata.

 

Intrata intr-un con de umbra in ultimii ani, beraria a fost preluata de Grupul City Grill si va fi redeschisa publicului larg pe 1 Mai, dupa finalizarea procesului de renovare si reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza cladiri cu notorietate, istorie sau incarcatura emotionala pentru public, in Bucuresti si orase mari din tara.

 

Crestere de 20% in primele 3 luni

 

Bugetul total alocat pentru investitii in 2019 se situeaza la peste 3.5 milioane euro.

 

Planul de extindere al grupului este sprijinit si de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a incheiat cu o cifra de afaceri de 7.5 milioane de euro, in crestere cu aproape 20% fata de perioada similara din 2018.

 

In contextul mentinerii constante a valorii medii a bonului, dinamica pozitiva s-a datorat cresterii numarului de clienti, atat prin fidelizare in cadrul programului Out4Food, cat si atragerea unui public nou, pe fondul notorietatii restaurantelor din grup.

 

In 2018, Grupul City Grill a ajuns in 2018 la o cifra de afaceri de 37,7 milioane de euro,   cu o crestere de 11% fata de anul precedent. Valoarea investitiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

 

City Grill are peste 1350 de angajati in restaurantele si cafenelele operate si este cel mai important angajator roman din industria restaurantelor. Cele mai cautate pozitii sunt cele de picoli, ospatari, bucatari si ajutor de bucatar.

 

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

 

Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oras si sa-si stabileasca inalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.