GastroPan va reuni, la Arad, toate profesiile de pe filiera panificatie-cofetarie-HoReCa

In perioada 28 – 30 martie 2019 la Arad se va desfasura cea de-a XI-a editie a celui mai important eveniment dedicate tehnologiilor profesionale din domeniul panificatiei-cofetariei si de gastronomie – GastroPan.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 30 Noiembrie 2018

Timp de trei zile, Aradul va redeveni cel mai important punct de intalnire al cererii si ofertei de pe piata panificatiei, cofetariei, ospitalitatii si alimentatiei publice. Pentru vizitatori, expozitia GastroPan ofera oportunitati de afaceri nelimitate prin gama completa de tehnologii, inovatii si know-how expusa. Pe de alta parte, expozantii au cea mai buna ocazie de a cunoaste si a satisface nevoile antreprenorilor si specialistilor din domeniu.

Potrivit organizatorilor, furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile si pregatesc vizitatorilor numeroase noutati, demonstratii, ateliere practice, lansari si degustari de produse.

Totodata, organizatorii expozitiei GastroPan 2019 au deschis campania de inscrieri la Concursurile GastroPan, competitii la care se intrec reprezentanti ai sute de brutarii, cofetarii si restaurante din tara. Concursurile GastroPan aduc impreuna cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari autohtoni care isi vor demonstra maiestria in fata unui juriu format din experti de talie mondiala. Concursurile GastroPan sunt grupate in trei sectiuni competitionale - Panificatie, Cofetarie, Gastronomie - in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile ce vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019. Inscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac pana pe 28 februarie 2019.