Gama Maestro de la Caroli se extinde

Una dintre directiile de interes catre care se indreapta Caroli Foods Group se afla cea a produselor cu 100% ingrediente naturale realizate la scara industriala.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 15 Mai 2018

In acest sens, reprezentantii companiei au decis extinderea  gamei de carnati ardelenesti si salam de porc.

„…Ne-am propus sa facem primul produs folosind numai ingrediente naturale pentru ca era de datoria noastra, de lideri, si chiar datoria de parinti, sa ne straduim sa imbunatatim semnificativ industria din care facem parte si sa ducem calitatea in acest segment de piata la nivelul urmator. Si am reusit pentru ca aplicam o singura regula: fara compromisuri, iar acest moment va ramane unul de marca”, a declarat Anamaria Bajan, Director Marketing & PR, Caroli Foods Group. 

In acest moment, gama Maestro cu ingrediente 100% naturale include trei sortimente de carnati - grosi, subtiri si ardelenesti - si un sortiment de salam de porc.

Salamul de porc este un produs fiert si afumat, pregatit din carne de porc, condimente naturale, miere de albine, morcov si telina. Modalitatea de ambalare este in vid, in pachete de 300 grame.

Cele trei sortimente de carnati, in a caror elaborare au fost implicati si numerosi producatori artizanali din toate regiunile tarii, contin carne de porc, condimente naturale si telina, fiind disponibile in varianta vid sau vrac.