Excavatoare Next Generation de la Caterpillar in Romania prin Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, de 27 de ani dealer Cat in Romania, a fost ieri gazda unei calatorii in viitor, prilejuita de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION, echipamente de inalta performanta, care anunta viziunea Caterpillar asupra directiilor de dezvoltare a industriei utilajelor la nivel mondial.

Scris de Ramona Dascalu, Miercuri, 13 Iunie 2018

Echipate cu tehnologii avansate de siguranta, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile sa adune si sa analizeze date, noile modele Cat 320 GC, 320 si 323 ofera si solutii moderne de optimizare a costurilor, devenind astfel, un partener serios pentru consolidarea afacerilor. Principal eveniment Caterpillar al anului in Romania, prezentarea face parte din spectaculosul Roadshow “New Range. New Rules.”, inceput la mijlocul lunii aprilie, care a trecut pana acum prin tari ca Marea Britanie, Belgia, Germania, Bulgaria sau Slovenia, unde au fost organizate importante evenimente de prezentare. Dupa traseul prin zec etari, turul european se va incheia, la inceputul lunii iulie, in Olanda.Cele doua camioane personalizate, acoperite in intregime cu reprezentari grafice ale noilor excavatoare, care au anunta tpe tot parcursul roadshow-ului noua deviza a companiei:“New range. New Rules”, au fost expuse si la Mogosoaia, invitand publicul sa intre in contact cu tehnologia de ultima generatie.

In cadrul campaniei “New Range. New Rules.”, reprezentantii companiei ofera informatii detaliate cu privire la toate solutiile Bergerat Monnoyeur, astfel incat partenerii sa poata lua cele mai bune decizii de achizitie, adaptate cerintelor fiecarui proiect.

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova.

Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate, printre care si agricultura.