Eldi: Divizia de magazine proprii a depasit vanzari in valoare de 5 milioane de euro

Cifra de afaceri de aproximativ 43 milioane de lei în 2017 și un total al vanzarilor de peste 23 milioane de lei ( cinci milioane de euro) – sunt cateva din datele statistice ale producatorului de produse de panificatie si brutarie Eldi din Targu Mures.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 18 Aprilie 2018

„2017 a fost anul cu cel mai agresiv ritm de expansiune. Am deschis sase magazine sub un nou concept, valoarea investitiilor depasind suma de 130.000 de euro”, a specificat Sandor Csongor, directorul general al companiei.

Potrivit acestuia, anul 2018 a debutat cu deschiderea celui de-al treilea magazin localizat in centrul orasului Targu Mures: „pana la finalul anului mai avem in plan relocarea unui magazin si deschiderea celui de-al 55-lea magazin, tot in Targu Mures”, a mai completat Sandor Csongor.

In prezent, producatorul opereaza  54 de brutarii proprii in judetele Mures, Sibiu, Alba, Cluj, Bistrita Nasaud si Harghita. Pe langa divizia de retail, produsele Eldi sunt distribuite in peste 400 de locatii ale retailerilor internationali, dar si in 400 de magazine detinute de antreprenori locali.