Daniel Mischie, CEO al City Grill: Vrem sa ducem brandul HanuBerarilor in provincie

Grupul de restaurante City Grill isi pregateste extinderea in marile orase din tara.

Scris de Adrian Lazar, Vineri, 02 Martie 2018

Grupul de restaurante City Grill isi pregateste extinderea in marile orase din tara.


 

Am bugetat pentru acest an deschiderea a doua unitati. Una dintre ele va fi sub brandul Hanu’ Berarilor, mo­tiv pentru care cautam activ spatii corespunzatoare sau posibile achizitii. Luam in calcul sa facem primul pas in afara Bucurestiului, iar brandul cu care sa mergem catre alte orase sa fie Hanu’ Berarilor. Ne uitam la spatii si posibili parteneri in Cluj, Oradea, Timisoara, Brasov sau Constan?a”, a specificat Daniel Mischie, CEO-ul grupului.

Conform statisticilor, restaurantele istorice Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus si Hanu’ Berarilor contribuie cu aproximativ 60% la business-ul de 34 milioane de euro al grupului City Grill. Grupul mai detine in portofoliu si retelele Trattoria Buongiorno.