Conferinta EUROPAN: Petre Daea este invitat special al evenimentului

Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, este invitatul special al Conferintei EUROPAN, dedicata industriei de morarit si panificatie din Romania, care se va desfasura in perioada 11-12 iunie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 16 Mai 2019

Petre Daea va vorbi despre situatia actuala a sectorului de morarit si panificatie din tara noastra, facand o paralela cu felul in care se prezinta aceasta industrie la nivel european. In plus, va discuta cu cei prezenti si despre perspectivele de dezvoltare pentru companiile care activeaza in domeniu. 

Conferinta EUROPAN este organizata de AgroFood, cea mai complexa publicatie specializata business‐to‐business (B2B) dedicata agriculturii si industriei alimentare pe intreg lantul de productie. Evenimentul isi propune sa aduca fata in fata jucatorii din lantul de distributie, de la comercianti la distribuitori, producatori, asociatii profesionale si mass-media. 25 de teme, 20 de speakeri si peste 150 de participanti sunt cateva dintre cifrele acestui eveniment.