Clientii Carrefour din Bucuresti, Brasov si Constanta vor putea descoperi, in hipermarketuri, calitatea si gustul inconfundabil al Salamului de Sibiu IGP

Desfasurat sub sloganul „Salam de Sibiu IGP - Enjoy it from Europe ”, programul de degustare realizat de Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu, in parteneriat cu Carrefour Romania, urmareste transmiterea directa a beneficiilor Salamului de Sibiu – calitate, gust inconfundabil si traditie – 130 de ani de excelenta, care au facut posibila obtinerea Indicatiei Geografice Protejata in anul 2016 (IGP).

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 29 Noiembrie 2018

Timp de 2 saptamani, in zilele de vineri si sambata in hipermarketurile Carrefour din Bucuresti, Brasov si Constanta, Salamul de Sibiu IGP va putea fi degustat intr-un amplu program de promovare in care Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu, alaturi de Carrefour Romania,  va prezenta consumatorilor beneficiile sistemului de calitate IGP pentru Salamul de Sibiu.

Campania iti propune sa aduca in centrul atentiei consumatorului calitatea, gustul inconfundabil al Salamului de Sibiu si traditia acestuia dar si  cresterea increderii consumatorilor in sistemele de calitate europene si cresterea gradului de recunoastere a logoului IGP.

 

„Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu reprezinta, in primul rand, o garantie a faptului ca pe masa consumatorilor va ajunge intotdeauna Salam de Sibiu de cea mai buna calitate. Procesul de certificare IGP nu a fost deloc usor, dar astazi Salamul de Sibiu sta la egalitate la masa europeana cu alte produse, dovedind inca o data, maiestria oamenilor care il fac, precum si calitatea excelenta a acestui produs”, declara Carmen Gavrilescu, presedintele Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu.

Cea mai mare atractie a programului o constituie prezentarea care va avea loc in data de 1 Decembrie in hipermarketul Carrefour Baneasa, din Bucuresti, incepand cu ora 12:00, unde, intr-o atmosfera de sarbatoare, asteptam consumatorii pentru o degustare inedita a Salamului de Sibiu si pentru creionarea unui moment de istorie in care fiecare generatie poate impartasi emotii, amintiri despre cel mai iubit produs din carne, apreciat de consumatorii din Romania si nu numai.

„Ne face o deosebita placere sa gazduim in magazinul nostru un eveniment care aduce un plus valoare atmosferei vestive dedicata zilei de 1 Decembrie. Mai mult, in an centenar, ne bucura faptul ca putem consolida strategia Carrefour prin actiuni concrete care sprijina produsele romanesti si parteneriatele cu producatorii romani. In acelasi timp, actiunile noastre merg si catre clientii nostri, oferindu-le acestora o experienta unica si un moment de degustari de neuitat ale Salamului de Sibiu IGP, un produs romanesc, cu o recunoastere nationala si internationala”, a declarat Ionut Solonca, director hipermarket Carrefour Baneasa.