City Grill deschide un restaurant in spatiul fostei berarii Becker Brau din Rahova

Grupul City Grill a preluat spatiului fostei berarii Becker Brau, de pe Calea Rahovei, iar in curand va deschide aici un restaurant. Investitia se ridica la 500.000 de euro.

Scris de Agro Food, Vineri, 15 Martie 2019

Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizeaza extinderea portofoliului de restaurante in cladiri sau locuri cu istoric in domeniul ospitalitatii, in Bucuresti sau orase mari din tara.

 

“Bugetul total de investitii in noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depasi 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind conditionata de gasirea unor spatii potrivite. Cautam locuri care au potential sa devina destinatii relevante pe harta gastronomica a orasului, sau locatii cu istorie, pe care sa le readucem in atentia publicului, asa cum am facut cu Caru’ cu Bere, Pescarus sau Restaurant Hanu’ lui Manuc. Stim ca fosta berarie Becker Brau este un astfel de loc, o destinatie asociata cu buna dispozitie si berea buna, care va atrage atat o parte din publicul nostru fidel, dar si noi clienti din proximitate sau care au fost clienti ai berariei, in trecut”, a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group, citat de site-ul horeca.ro.

 

“Ma bucur ca berea Becker va fi din nou vanduta acolo unde s-a inventat si a fost produsa prima data, este un loc cu o deosebita insemnatate pentru noi. Totodata, am incredere ca Grupul City Grill va transforma locul intr-o destinatie relevanta pentru publicul care ia masa in oras si ii va aduce din nou faima locala si chiar internationala pe care a avut-o”, a declarat Christian Becker, proprietarul fostei berarii.

 

Spatiul are o suprafata de peste 1.000 de metri patrati si poate gazdui pana la 300 oaspeti in interior si 200 pe terasa.

 

In 2018, Grupul City Grill a ajuns la o cifra de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o crestere de 11% fata de anul precedent. Valoarea investitiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

 

City Grill are peste 1350 de angajati in restaurantele si cafenelele operate si este cel mai important angajator roman din industria restaurantelor. Cele mai cautate pozitii sunt cele de picoli, ospatari, bucatari si ajutor de bucatar.