Carrefour integreaza magazinul online in site-ul propriu

Incepand cu data de 17 mai, carrefour-online.ro va fi incorporat site-ului carrefour.ro se arata intr-un anunt postat pe homepage-ul magazinului online. Potrivit reprezentantilor retailerului francez, conturile de utilizatori se transfera automat pe noul site.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 10 Mai 2018

Unificarea magazinului online cu site-ul de companie este un proces firesc in directia simplificarii accesului cumparatorilor la informatii si servicii. In urma cu doi ani Cora a fost primul retailer international operator de magazin online care a procedat la integrarea coradrive.ro în cora.ro, iar la sfarsitul anului trecut Mega Image si-a lansat propriul magazin online pe site-ul mega-image.ro dar a pastrat si colaborarea cu eMAG Marketplace.

In prezent, Selgros opereaza in spatiul online prin parteneriatul cu megamarket.ro. Primul comerciant care a dezvoltat o platforma de vanzari online (un portal de comenzi pentru clienţii profesionisti), Metro, opereaza pe site-ul propriu.

Carrefour-online comercializeaza in prezent peste 12.000 de produse si face livrari in Bucuresti si imprejurimi judetele Dambovita, Giurgiu si Ilfov.