Carrefour consolideaza colaborarea cu partenerul sau imobiliar, WDP

Carrefour a optat inca o data pentru WDP ca partenerul sau imobiliar pentru doua locatii WDP noi din Romania (si anume in Deva si Brazi), cu o suprafata totala de aproximativ 80.000 m².

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 07 Ianuarie 2019

Ambele proiecte de dezvoltare reprezinta o investitie in cuantum de aproape 40 milioane de euro.

Astfel, WDP va dezvolta un centru de distributie al Carrefour in Deva, pentru a aproviziona supermarketurile sale. Finalizarea acestei noi proprietati este programata pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019. Locatia se afla la jonctiunea dintre autostrada A1 si drumul E79, intre Bucuresti si Timisoara. Noul depozit vine in intampinarea nevoii crescande de spatiu a comerciantului cu amanuntul in conformitate cu strategia sa de extindere, precum si pentru optimizarea fluxului sau de operatiuni. Noul centru de distributie raspunde exigentelor de sustenabilitate ale comerciantului cu amanuntul si este dotat partial cu o zona cu temperatura controlata. Carrefour si WDP semneaza un contract de inchiriere pe zece ani pentru acest nou depozit cu o suprafata de aproximativ 45.000 m².

``Inca o data, unul dintre clientii nostri existenti incheie un parteneriat suplimentar cu WDP, subliniind strategia noastra de a crea relatii pe termen lung cu clientii``, a punctat Jeroen Biermans, directorul general al WDP in Romania.

WDP a mai cumparat de la Carrefour depozitul cu o suprafata de 23.000 m² din Brazi (in apropiere de Ploiesti), pe care comerciantul cu amanuntul il va inchiria pentru alti zece ani. WDP va extinde acest depozit cu alti 11.000 m², livrarea fiind preconizata in cel de-al treilea trimestru din 2019. Acest depozit va include o zona cu temperatura controlata si este situat strategic, pentru a sprijini activitatile Carrefour in regiune.