CSB-System prezinta la IFFA solutii pentru digitalizarea fabricilor de carne

Compania CSB-System, lider mondial in solutii complete de tip ERP pentru industria carnii, participa la expozitia internationala IFFA, ce are loc in perioada 4-9 mai in Frankfurt, unde prezinta solutii pentru digitalizarea si automatizarea fabricilor de carne.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 07 Martie 2019

Prezenta CSB la IFFA 2019 se va desfasura sub motto-ul „Tot ce este necesar pentru o fabrica de carne inteligentaˮ. Concret, specialistul in domeniu prezinta la standul sau B81, din pavilionul 11.1, solutii din domeniile Smart ERP, Smart Meat Factory, Smart Greenfield si Smart Optimization.

In plus, cine doreste sa combine vizita la targ cu experienta practica a altor fabrici de carne, se poate inscrie la evenimentul Meat Business Days. In cadrul unei vizite la cei mai moderni producatori de carne din Europa, participantii vor putea vedea solutii de automatizare inovatoare, tehnologii de procesare a imaginilor si lanturi de aprovizionare optimizate continuu. In mod complementar vizitelor la fabrici, in data de 9 mai are loc partea teoretica a evenimentului Meat Business Day, organizat de CSB, cu prezentari in materie de Best Practices din industria carnii