CEC Bank si SelfPay lanseaza serviciul de depunere in numerar prin statiile de plata

CEC Bank si SelfPay lanseaza un nou serviciu disponibil prin statiile de plata SelfPay din unitatile Bancii: depunerea in numerar in conturile clientilor CEC Bank.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 24 Septembrie 2018

Operatiunile de depunere se pot realiza in conturile curente si conturile de card ale clientilor Bancii, in limita a 3.000 lei/tranzactie.

"Implementarea acestei solutii de alimentare cu numerar a conturilor reprezinta un nou pas efectuat de CEC Bank pe linia digitalizarii si, implicit, a simplificarii interactiunii Client-Banca. Clientii nostri utilizeaza deja statiile de plata pentru plata facturilor de utilitati si a altor servicii oferite de SelfPay, iar conform estimarilor noastre vom depasi un milion de tranzactii efectuate anual la statiile de plata", a declarat Mihaela Popa, director general – presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

"Extinderea portofoliului de servicii disponibile la statiile de plata din unitatile CEC Bank este o etapa fireasca in transformarea statiilor de plata in casieri digitali, prietenosi ai bancii. Parteneriatul cu CEC Bank reprezinta un pas important, in linie cu strategia pe termen mediu si lung a SelfPay, de a deveni principalul furnizor de solutii integrate Self-Service pentru bancile si institutiile financiare din Romania", a declarat la randul sau Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Pana in acest moment, sunt instalate statii de plata SelfPay in aproximativ 25% din unitatile CEC Bank.