Bento Food Manufacturing – solutia pentru optimizarea productiei alimentare

Bento Food Manufacturing este o solutie profesionala, echipata cu module necesare urmaririi si planificarii proceselor de productie alimentara din companii medii si mari, cu peste 100 de angajati.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 26 Iunie 2018

Aplicatia ofera posibilitatea integrarii cu utilaje specifice industriei alimentare si permite calibrarea capacitatii de productie cu volumul comenzilor clientilor.

Astfel, prin intermediul modulului de urmarire a productiei Bento Food Manufacturing  permite culegerea automata si operarea in timp real a datelor procesului de productie prin conectarea la echipamentele specifice, usurand inregistrarea trasabilitatii informatiilor despre cantitatea consumata de materii prime si semifabricate, cantitatea realizata de produse finite, timpul de lucru, timpul de stationare, timpul de avarie sau situatia stocului de materii prime.

„Aplicatia ne permite sa monitorizam fluxul de productie 24/7, din orice locatie, in orice moment. Imi ofera informatiile de care am nevoie in timp real pentru a putea lua deciziile potrivite si pentru a imbunatatii eficienta operationala in cadrul fluxului de productie”, a explicat Lourand Kertmegi,  Technical Manager Canah.

Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software la cheie a implementat in cadrul Canah, Bento Food Manufacturing.