Aplicatie mobila de shopping concierge la ParkLake

Reprezentantii noului centru comercial din Bucuresti, ParkLake au dezvoltat pentru consumatori o aplicatie mobila de shopping concierge.

Scris de Agro Food, Miercuri, 09 Noiembrie 2016

Reprezentantii noului centru comercial din Bucuresti, ParkLake au dezvoltat pentru consumatori o aplicatie mobila de shopping concierge.


Aplicatia mobila reprezinta solutia Footprints for Retail si este dezvoltata de Fullscreen Digital pentru a oferi solutii de marketing inteligent si interactiuni directe cu clientii aflati in miscare, prin intermediul tehnologiilor digitale, astfel incat centrul comercial sa raspunda nevoilor utilizatorilor intr-un mod natural, non-invaziv. Acest lucru este posibil prin analizarea traseului si a intereselor generale ale vizitatorilor pe baza datelor anonime colectate prin infrastructura Wi-Fi.

Aceste informatii sunt completate prin intermediul unei aplicatii pe care utilizatorii accepta sa si-o instaleze pe propriul telefon mobil pentru a crea experiente adaptate fiecaruia dintre acestia.

„Credem ca in aceasta lume digitala informatia face diferenta in materie de analiza a rezultatelor oricarei actiuni de marketing. Aceasta analiza, care personalizeaza experientele clientilor nostri, ni se pare cruciala in acest moment, doarece ne permite sa le oferim un parcurs cat mai natural, atat in mediul digital cat si in lumea reala”, Catalin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager.

Aplicatia mobila ParkLake Shopping Center ofera consumatorilor toate informatiile necesare despre ParkLake. Cei care aleg sa acceseze aplicatia ParkLake Shopping Center au posibilitatea de a descoperi experientele inedite oferite de ParkLake.

Astfel, prin intermediul aplicatiei mobile consumatorii primesc sugestii personalizate pe baza preferintelor lor, sunt la curent cu toate noutatile si descopera cele mai cool produse.

Pe langa toate aceste informatii utile, consumatorii pot beneficia de promotii si oferte personalizate, in timp real, la fata locului, in functie de actiunile lor.