Adolfo Orive este noul CEO al Tetra Pak

Consiliul Director al Grupului Tetra Laval l-a numit pe Adolfo Orive in functia de Presedinte si CEO al Tetra Pak, incepand cu data de 1 aprilie 2019. Numirea vine in urma deciziei lui Dennis Jönsson de a se retrage dupa 14 ani petrecuti in functia de Presedinte si CEO al Tetra Pak si 36 de ani in cadrul companiei.

Scris de Agro Food, Luni, 11 Martie 2019

Adolfo Orive, in prezent Vicepresedinte Cluster America de Nord, Centrala si de Sud, s-a alaturat echipei Tetra Pak in 1993. Anterior, Orive a ocupat diverse functii de conducere in cadrul Grupului, inclusiv Director General in Columbia, Spania si Vicepresedinte Cluster Europa Centrala si de Nord. Adolfo Orive face parte din echipa Tetra Pak Global Leadership din 2014.

In varsta de 55 de ani, Orive este licentiat in Inginerie Industriala la Ibero-American University (IBERO), Mexic si detine un Master in Administrarea Afacerilor la Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM), Mexic.

Tetra Pak este lider mondial in solutii de procesare si ambalare a produselor alimentare. In stransa colaborare cu clientii din intreaga lume, Tetra Pak ofera o gama larga de produse, tehnologii si servicii inovatoare, contribuind la siguranta si disponibilitatea produselor alimentare. Tetra Pak are 24.800 de angajati si a obtinut venituri de 11,5 miliarde de euro in 2017. Mai multe informatii la www.tetrapak.com

Grupul Tetra Laval se axeaza pe tehnologii pentru productia, ambalarea si distributia eficienta a alimentelor. Tetra Laval include trei grupuri industriale independente, Tetra Pak, Sidel si DeLaval, fiecare dintre ele lider mondial in domeniul sau de activitate. Grupul are 35.000 de angajati, operatiuni in peste 170 de tari si a obtinut venituri de 13,9 miliarde de euro in 2017. Mai multe informatii la www.tetralaval.com.