#EUROPAN. Petrescu, City Grill: Oamenii vor sa manance sanatos, pe fuga

Dragos Petrescu, CEO City Grill, a vorbit, in cadrul Conferintei EUROPAN, despre problemele cu care se confrunta antreprenorii din zona de morarit-panificatie si cei din HoReCa, dar si despre perceptia consumatorului asupra produselor.

Scris de Agro Food, Miercuri, 12 Iunie 2019

"Piata se modifica rapid. Comportamentul clientului se modifica serios. Exista mai multi bani, clientii doresc o mancare mai sanatoasa, mai transparenta, sa stie ce au pe masa si sa manance intr-un timp mai scurt. Oamenii vor sa manance sanatos pe fuga. Au bani, n-au timp, sunt din ce in ce mai educati si vor sa manance un sandvis cu avocado sau un mar in metrou. In relatia directa cu producatorii de paine, Romania are o mare problema. Nu stie sa faca paine si patiserie de calitate. Aici eu sunt interfata dintre producatori si furnizori, clienti si simt acut asta. Nu avem paine de calitate. Cred ca ar trebui sa invatam mai mult de la cei cu experienta din Europa. Intelegem ca nu putem avea paine cu maia in toate restaurantele, dar cred ca ce avem azi pe masa in restaurante este o paine de slaba calitate la care piata isi doreste sa plateasca mai mult. Noi ne dorim sa platim mai mult", a spus Dragos Petrescu.