#EUROPAN. Laurentiu Mâță (ANBCT): “Avem nevoie de forta de munca, tehnologia ajuta pana intr-un punct”

Segmentul de cofetarii si patiserii moderne se afla intr-o continua ascensiune, iar acest trend va continua si pe termen lung, sustine Laurentiu Mâță, director regional in cadrul Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT Sud), in cadrul Conferintei EUROPAN, organizata astazi, la Rin Grand Hotel.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 12 Iunie 2019

“Avem multi membri care in urma cu cinci ani erau doar bucatari, insa in timp au ales sa fie profesionisti si sa studieze, pentru ca apoi sa se implice in proiecte moderne vizibile in piata. Si acest trend va continua, pentru ca se observa o stabilitate in aceasta zona de business. De asemenea, este inca nevoie de multa forta de munca, pentru ca tehnologia poate sa ajute pana la un punct, deoarece produsele finite necesita a fi executate manual”.